måndag 22 februari 2010

Jag frågar Kraft Foods om O'boy-förpackningen.

Fråga:

Hej!
Jag är en trogen O'boydrickare som har några frågor. För kanske 15 år sedan hade ni en rödlätt pojke på förpackningen som sedan byttes ut mot en tuffare pojke med apliknande öron och senare försvann pojken helt från förpackningen. Varför bytte ni ut den första pojken? Varför tog ni bort pojken helt? Var det för att det kändes lite manschauvinistiskt att ha en pojke som symboliserade varumärket O'boy?

Tacksam för svar!

Med vänliga hälsningar

Svar:

Hej!

Tack för ditt mail.

O'boy förpackningen har bytt utseende ett antal gånger. Den senaste för att visuellt visa att det rör sig om en chokladdryck.

Med vänlig hälsning
Kraft Foods Sverige AB

Emelie Söderberg

1 kommentar:

  1. Eterna frukostflingor en av de godaste som funnits!
    Vore trevligt om den började produceras igen! Vi är många som saknar den goda muslin. Skulle säkert bli succe om den återlanserades. Kanske ihop med ngt reportage om Eterna i ngn tidning!
    En väldigt speciell musli som skiljer sig från de som finns nu, de är ju alla likadana, Pauluns o Start etc, samma stuk, den ena nischad på nyttighet den andra på god smak men flera liknande finns ju o de smakar mer el mindre lika.
    Eternas lite ” mjöliga” struktur ( låter inte gott men är gott) och sammansättningen gör den supergod! Minns också den fina plåtburken man kunde köpa. Kanske lansera den som en ” lyxmusli” i fin plåtburk med nostalgikänsla från förr. Vi som vuxit upp med denna musli kommer definitivt köpa den om den finns köpa igen. Gissar det gula pulvret i den är majsmjöl och det är ju dessutom glutenfritt så alla med glutenintolerans borde gilla den.

    SvaraRadera